Ki az a Ruff Krisztián?


Krisztián Biorezonancia és Reiki terapauta, segítő, a stressz okozta betegségek, a kiégés (burnout), a pánikbetegség, és a dohányleszoktatás szakértője. Hosszú éveken át küzdött depresszióval és pánikbetegséggel, mely idő alatt rengeteg lehetőséget, módszert kipróbált és elsajátított. Tanult, számos kutatást folytatott a témában, kereste a megoldásokat és közben sokat tapasztalt. Ma már örömmel, és hálával beszél/mesél erről a kihívásokkal teli életszakaszról, melyek megerősítették, átformálták és felkeltették benne a vágyat, hogy másoknak is segítséget nyújtson.

Kutatásait, sokrétű tudását és tapasztalatait átadva támogatja azokat, akik segítségért fordulnak hozzá. Nap mint nap az a vágy hajtja, hogy megkönnyebbítse az emberek életét: egy minőségi, boldog, egészséges élethez segítse őket.

Fontosnak tartja a saját élményt és a hitelességet. Ezért, határozottan vallja, hogy bár sok rendkívül népszerű és hatásos technika fellelhető napjainkban, mégis, nem a „technika, az eszköz” a legfontosabb, hanem a páciens, a kezelő és az eszköz harmóniája. Krisztián ennek a harmóniának a specialistája. 

A Krisztián által alkalmazott terápiák mind kipróbált módszerek, melyek neki is segítettek meggyógyulni. A saját élménynek az egyik előnye, hogy az általunk kitaposott úton, képesek leszünk végigvezetni másokat is.

Kinek ajánlott?


Különböző technikákat alkalmazok, melyek segítséget nyújtanak szinte bármilyen élethelyzetben, testi, illetve lelki probléma esetén. A kezeléseket mindenkinek szeretettel ajánlom, aki szeretné megőrizni egészségét, gyógyúlni - fejlődni szeretne, esetleg enyhülést és válaszokat keres.


Kezeléseim mellékhatás mentesek, korhatár nincs, bárki igénybe veheti őket kisbabáktól idős emberekig.

Az általam használt technikák és lehetőségek, a teljesség igénye nélkül:
Biorezonanciás állapotfelmérés és kezelés (Szinte bármilyen probléma kezelhető, mellékhatások nélkül)
Reiki (Testi-Lelki problémák segítése, kezelése, energetizálás fáradtság-betegségek idején stb.)
Fülakupresszúra (Függőségek kezelése, Étvágy és súlycsökkentés-fogyókúra, Stressz, álmatlanság kezelése stb.)
A továbbiakban kiemeltem néhány olyan általános problémákört (lenti menü pontok), melyek sokunkat érintenek, ezért igen sokan ezekkel a problémákkal kerestek meg.
Egyéb információkért keressen bizalommal!

Szolgáltatások


Stressz, álmatlanság, burnout kezelése

A rohanó hétköznapok egyik hatása, hogy sokan vagyunk feszültek, idegesek, kimerültek. Lehet, hogy nem alszol jól, esetleg megtapasztaltad a depresszió, vagy a pánikbetegség bizonyos tüneteit is.

Mindezek ellenére is helyt kell állni nap, mint nap, ezért én kidolgoztam Neked egy olyan kezelési programot, amivel akár a hétköznapok forgatagában is sikerül majd kikapcsolni, feltöltődni, kiereszteni a gőzt, a feszültséget!

Személyre szabott, tartós megoldást kínálok Neked, hogy újra mosolyogva, energiától telten éld a mindennapjaid (vagy új kihívásokat, célokat találj, amik visszaadják az életörömöd). A program folyamán nagyszerű eszközöket sajátíthatsz majd el, amiket bármikor sikerrel alkalmazhatsz a továbbiakban.

Kezelhetők:

❖ Feszültség/Stressz, “Burnout”, Álmatlanság (Krónikus is!), Fáradtság, Kimerültség, Depresszió, Szorongás, Pánikbetegség, Idegi kimerültség

Árak:

Biorezonancia + Fülapukresszúra: 150 Ron (55 perc)


Érdekel

Dohányzás Leszoktatás


Lehet azért vagy itt, mert úgy döntöttél változtatni akarsz. Lehet, hogy még nem született meg benned az elhatározás, de már érzed, valamit tenni akarsz. Nehéz? Úgy érzed, hogy ’soha’ nem fog sikerülni, mert már sokszor próbáltad és mindig kudarc lett a vége? A környezetedben kevesen hisznek a sikeredben és egy belső hang is azt mondja: „nem fog menni, én ezt úgysem tudom végigcsinálni!”…?

Tudom mit érzel, voltam hasonló helyzetben. Átmentem ezeken én is. Ezért azt mondom Neked: Képes vagy rá, menni fog!

Egy olyan hatékony kezelési módszert dolgoztam ki Neked, amivel le tudsz szokni a dohányzásról és egy egészséges, boldog, hosszú élet lehetősége vár rád. Minőségibb, vidámabb mindennapok, amikor végre jól érzed magad a bőrödben, jó a kedved, jó a közérzeted és a cigarettára szánt pénzből esetleg inkább nyaralsz egyet!

Legyél szabad, válaszd az egészséget, és gyere el bátran. Segítek neked, létezik tartós megoldás!

*egyéb függőségek is kezelhetők!

Árak:

Biorezonancia + Fülakupresszúra + Reiki: 450 Ron (4 alkalmas kezelés)


Érdekel

Emésztési gondok, súlycsökkentés

„Csak az a plusz pár kg ne lenne!” Talán te is hallottad már ezt a mondatot, esetleg mondtad is már magadnak. És többnyire így folytatódik: „Le kéne adni pár kilót! Jó LENNE elkezdeni sportolni! Csak ezt a pár kilót le tudnám valahogy adni”. Ha neked is ismerős gondolatok ezek, akkor lehet, hogy egyet értünk abban, hogy ezek kimondása után sok változás nem szokott történni.

Mind szeretnénk jobban kinézni, jó formában lenni. Amikor jobb a közérzetünk, megvagyunk elégedve magunkkal, jó érzés a tükör elé állni és örülni az eredményeknek. Ehhez kell egy döntés és kell a Motiváció.

Ezért kidolgoztam Neked egy olyan kezelési programot, amivel Személyre szabottan tudok segíteni a következőkben:
Beállítsd a helyes emésztést, megszabadulj a kellemetlen emésztési gondoktól és természetesen úgy, hogy közben megszabadulsz a plusz kilóktól, tartósan. Jobban fogod érezni magad testileg, lelkileg, jobb lesz a közérzeted és megnövekszik az energiaszinted. Jobban alszol, jó kedvvel ébredsz, tele energiával és minden jobb irányba indúl el.

Kezelhetők:

❖ Emésztési gondok, Puffadás, gyomorégés, Székrekedés/Hasmenés, Gyakori hányinger, Epe problémák (epekő, rosszúllétek), Túlsúly (Fogyasztás, étvágycsökkentés)

Árak:

Biorezonancia + Fülapukresszúra: 150 Ron (55 perc)


Érdekel

Állatok kezelése


Kedves állatbarát! Egy csodás macska gazdájaként tudom azt, hogy igyekszünk mindent megtenni azért, hogy kedvenceink boldogak és egészégesek legyenek. Nekem ebből jött az indíttatás, hogy terápiás tevékenységeimet kibővítve állatokat is kezeljek. Az eredmények számomra is meglepőek és szívmelengetőek voltak. Kisállatok, kutyák, macskák, lovak - mind élvezik, szeretik és elképesztően gyors javulással - gyógyulással „hálálják” meg a terápiás alkalmakat.

Kedvenceink családjaink részei, tiszta lelkek akik odafigyelést, szeretetet és gondoskodást igényelnek. Sajnos ők nem tudnak beszélni, nem tudják elmondani, hogy mi bajuk van. Ezért én kidolgoztam egy hatékony, mellékhatásoktól mentes módszert, melyben ötvöztem a Biorezonancia jövőbe mutató lehetőségeit, a csodás Reiki energia végtelen lehetőségeivel. Hitem szerint a hagyományos orvoslás és az alternatív gyógymódok együtt, nagyszerű eredményekhez segítenek minket. Az eredmény: Boldog, egészséges állatok, elégedett gazdik.

Kezelhetők:

❖ Allergiák, bőrproblémák, szőrhullás, Immunerősítés, Autoimmun problémák, Műtét előtti erősítés,Műtét utáni gyors felépülés – gyógyulás, Fájdalomcsillapítás, Viselkedési problémák, Félelmek - traumák oldása, Hiperaktivitás csökkentése, Gyógyíthatatlan esetekben, egy könyebb átmenet segítése.

Árak:

Kisállatok kezelése 100 Ron (35-40 perc)
Lovak kezelése: érdeklődni telefonon


Érdekel

Referenciák


Férjemmel együtt nagyon sok segítséget, bátorítást kaptunk Ruff Krisztiántól, nagy szaktudásának köszönhetően átsegített bennünket életünk egy elég nehéz periódusán.Az ő terápiájának köszönhetően a férjem jó néhány hónap kihagyás után visszatérhetett a munkájához. Krisztián személyében egy nagyszerű embert ismertünk meg, egy kiváló terapeutát. Mi magunk biorezonanciás és fülakupunktúrás kezelésre jártunk, de emellett számtalan, az egészséges életmódot elősegítő tanácsot, receptet és könyvajánlást kaptunk tőle. Mivel a biorezonancia és akupunktúra mellett a természetgyogyaszat más területeivel is foglakozik, szerintem nagy eséllyel találja meg a legoptimálisabb lehetőségeket az egészséges élet elérése érdekében. Őszinte szívvel ajánljuk mindenkinek az ő kezeléseit!
Kis Geza es Aniko


Nagyon kellemes és kedves környezetben lehet koncentrálni a gyógyulásra. Számomra meglepō módon pár alkalom biorezonancia után éreztem a fizikai tüneteim javulását és a folytatott beszélgetések rávilágítottak több aspektusára a problémáimnak. Ajánlom azoknak akik mélyebben gyógyulni akarnak testi és lelki szinten.
Nagy Betty

Ha lelki egyensúlyra, stresszoldásra, egy jó beszélgetésre, esetleg probléma megoldásra van szükségem, elmegyek Krisztiánhoz. Jót beszélgetünk, rengeteg információt kapok arról, hogy mit csináljak, hogy egészségesebben, nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban éljek, sőt, még a cigarettáról is sikerült már leszoknom.
Nála semmi sem kötelező, csak az, amit saját magad akarsz. Megtanúlsz jót akarni magadnak. Bár semmi látványos nem történik, mégis sokkal jobban érzed magad egy-egy találkozás/kezelés után. És semmi gyógyszer, csakis természetes anyagok, teák, technikák.
Krisztián nem csak a testet, de a lelket is kezeli láthatatlanúl, sok empátiával, türelemmel és hozzáértéssel. Köszönet érte.
Chifiriuc Apolonia

Kapcsolat


Ha kérdésed támadt vagy időpontot szeretnél, vedd fel velem a kapcsolatot a kökövetkező lehetőségek egyikén:

  Ruff Krisztián
      Nagyvárad:    +40 740-619-610
      Budapest:      +36 30-760-5450
  krisztianrufftherapy@gmail.com
  Facebook oldal
Cím: Oradea, str. Mihail Kogălniceanu Nr. 1C
( NATURMEDICA drogherie farmacie )